Reglament La Menuda
WhatsApp Image 2019-12-01 at 17.09.43.jp

LA MENUDA DE FIGUERES

ART. 1

Curses:

Hi haurà 3 curses infantils depenent de l’edat del participant:

Cursa pels nascuts els anys 2013 a 2019, amb una distància de 300 metres i amb hora de sortida a les 10:00.

Cursa pels nascuts els anys 2010 a 2012 amb una distància de 500 metres i amb hora de sortida a les 10:10.

Cursa pels nascuts els anys 2007 a 2009, amb una distància de 800 metres i amb hora de sortida a les 10:35.

Les sortides i les arribades tindran lloc a la Plaça de Catalunya de Figueres.

El recorregut transcorre pel carrer Castelló i carrer Rutlla de Figueres, amb arribada a la Plaça Catalunya.

No es pot  participar amb animals.

ART. 2

Hi haurà servei d’avituallament a la finalització per als nens i nenes que participin, juntament amb una xocolatada.

ART. 3

Aquestes curses tenen dorsal que es lliura al mateix moment de la inscripció i enguany sí que hi haurà premis pels 3 primers classificats i classificades de cada cursa. A més, tots els participants rebran premis o obsequis per la seva participació.

ART. 4

El control d’arribada es tancarà en 10 minuts desprès d’haver començat cada prova.

ART.5

La inscripció per a tots els participants és gratuïta si bé cal abonar l’import de l’assegurança obligatòria que té un cost d’1 euro. Les inscripcions es tancaran en arribar a 500 inscrits.

Les inscripcions s’obriran el dia 1 d'octubre de 2019 i es tancaran el dia 29 de novembre de 2019. S'han de fer presencialment a través del punt habilitat a la ciutat:

–                    Esports Josep. Carrer Pella i Forgas.

Els menors han de participar amb l’autorització dels seus pares o tutors per la qual cosa caldrà que en el moment de fer la inscripció emplenin la corresponent autorització. Com s'ha dit anteriorment, en el mateix moment de fer la inscripció es lliurarà el dorsal.

En cap cas i sota cap concepte es retornaran els diners de l'assegurança.

ART.6

L’obsequi i els trofeus es recolliran el mateix dia de la prova, sense dret a reclamació i en cap cas s’enviaran particularment.

Hi haurà servei de guarda-roba a la Plaça de Catalunya de Figueres.

Hi haurà servei de dutxes al Pavelló Municipal de Figueres.

ART.7

Cal circular sempre pel circuit indicat per l’organització.

ART.8

Assistència sanitària per tot el circuit amb ambulància situada a l’arribada.

Orientacions saludables: Considerem convenient que tot participant se sotmeti, prèviament, a un reconeixement mèdic adequat que permeti valorar les seves aptituds. Creiem que això és absolutament necessari per a tothom que prengui part a l’ activitat atlètica que proposem i a més creiem que és absolutament necessari en persones amb antecedents de malalties cardio-respiratòries, articulars, metabòliques, hipertensives, etc… Durant l’entrenament previ i després durant la cursa cal dedicar una atenció especial als peus: emprar calçat adequat. La vestimenta ha d’ésser còmoda i transpirable. El dia de la prova és aconsellable fer un esmorzar lleuger. Hidrata't abans la prova i dosifica el teu esforç. Els organitzadors no es fan responsables dels danys morals i/o materials que puguin patir o causar a tercer els participants i els espectadors durant la cursa. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte.

ART.9

Dades Personals: Us informem que les vostres dades personals que ens faciliteu seran incorporades al fitxer de l’ organitzador i dels col·laboradors. La finalitat de la cessió de les vostres dades són: gestionar la prova i enviar-vos informació relacionada amb la cursa La Menuda, la Mitja Marató de Figueres i 10 kms com d’ altres curses, permetre als sponsors i col·laboradors relacionats poder enviar-vos informacions dels seus productes, permetre la publicació dels llistats d’ inscrits i arribats, tant físicament al final de la prova com per qualsevol mitjà d’ informació: web, diaris,... Els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals i autoritzen també l'organització a publicar-les en el llistats d'inscrits i resultants.  Dret d’ imatge: Els participants i els representants legals dels menors d’ edat accepten cedir a l’ organitzador i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa a qualsevol medi de comunicació com diaris, web…etc Podreu exercir el vostre dret d’ accés, rectificació i cancel∙lació per correu electrònic a info@mitjafigueres.org. Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm 298, del 14 de desembre de 1999)

ART.10

La Comissió organitzadora pot suspendre la cursa per mal temps, essent una decisió inapel·lable. Es podrà decidir una altra data per dur a terme la cursa. La Comissió Organitzadora es reserva el dret de desqualificar qualsevol participant que no compleixi el reglament. Hi haurà controls tècnics i d'orientació durant el recorregut, a la sortida i a l'arribada de totes les curses. Ningú no podrà participar a cap cursa sense haver abonat el preu de la inscripció i/o assegurança i sense el dorsal adequat. En tot moment s'informarà el públic pels altaveus oficials de qualsevol incidència. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització. A les 13:00h, l’organització tancarà tots els serveis. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decidirà qualsevol incidència que no estigui previst.