LES CURSES
WhatsApp Image 2019-12-01 at 23.54.52.jp

Es tracta de curses obertes a tothom:

 

  • una mitja marató homologada per la Federació Catalana d'Atletisme, que passa per Figueres, Vilabertran, Peralada i Cabanes

 

  • una cursa de 10 km que passa per Figueres, Vilabertran i Cabanes i que aquest any ha homologat la Federació Catalana d'Atletisme. 

 

  • una minicursa de 300, 500 i 800 m per als més petits, anomenada La Menuda, on es convida les escoles a participar-hi.

 

Les carreres es duran a terme el proper diumenge 5 de desembre de 2021, a les 10:30 a Torre Galatea

EL RECORREGUT DE LA 10 km
Captura (16).png
Se surt de la Torre Galatea, Rambla, Carrer Nou fins a la rotonda de l'Esclat, es passa per sota del túnel del tren direcció cinemes, rotonda Wine Palace cap a la Marca de l'Ham per darrera fins al cementiri, es travessa la via del tren pel pont direcció Vilabertran, seguint fins a la plaça del poble. Es continua cap al Monestir de Santa Maria de Vilabertran, on hi haurà l'avituallament principal, fins a la rotonda direcció a  l'Aigüeta, es travessa el Parc de les Aigües per l'Avinguda Costa Brava fins arribar al carrer de la Jonquera, Plaça de l'Ajuntament de Figueres, carrer Girona fins al carrer Nou i a l'esquerra per finalitzar a la Plaça Catalunya.
Punts d'animació: sortida, part baixa de la Rambla, Font Lluminosa, km llançat, Rambla Nova, Plaça del Poble de Vilabertran, Plaça del Monestir i davant les escoles de Cabanes. 
EL RECORREGUT DE LA MITJA
Captura (18).png
Se surt de la Torre Galatea, Rambla, Carrer Nou fins a la rotonda de l'Esclat, es passa per sota del túnel del tren direcció cinemes, rotonda Wine Palace cap a la Marca de l'Ham per darrera fins al cementiri, es travessa la via del tren pel pont direcció Vilabertran, seguint fins a la plaça del poble. Es continua cap al Monestir de Santa Maria de Vilabertran, on hi haurà l'avituallament principal, directe fins a la rotonda de la Creu on trenquem a la dreta fins a la rotonda de Peralada, voltem el Castell fins a les portes del Casino on hi ha el segon avituallament (km 11'1), es baixa fins a la rotonda i agafem el trencant de Cabanes, arribats al poble avituallament davant de les escoles, l'Aigüeta, es travessa el Parc de les Aigües per l'Avinguda Costa Brava fins arribar al carrer de la Jonquera, Plaça de l'Ajuntament de Figueres, carrer Girona fins al carrer Nou i a l'esquerra per finalitzar a la Plaça Catalunya.
Punts d'animació: sortida, part baixa de la Rambla, Font Lluminosa, km llançat, Rambla Nova, Plaça del Poble de Vilabertran, Plaça del Monestir i davant les escoles de Cabanes.