III MITJA DE FIGUERES 2-12-18

Gran èxit participatiu a la

III Mitja de Figueres

La tercera edició de la Mitja de Figueres ha finalitzat amb 1300 participants entre les tres modalitats: 21 km, 10 km i La Menuda. Els organitzadors ho atribueixen a l'homologació de la cursa de 10 km i a la bona previsió metereològica ja que en les dues anteriors edicions van tenir una forta tramuntana i pluja.

 

La cursa de 21km i 10km d'aquest any s'ha caracteritzat per un elevat nivell esportiu. Entre els atletes amb un gran palmarès, hi han participat el triatleta garrotxí Nan Oliveras, que ha guanyat la Mitja aturant el crono a 1:05:41, Abderrahim El Jaafari i Mohamed Benhmbarka. 

A la categoria femenina, s'ha imposat la manresana Meritxell Soler de l'Avinent Manresa, i a la 10 km la guanyadora ha estat l'igualadina Sheila Avilés. En aquesta mateixa cursa en l'apartat masculí, el local santallogaienc Enric Roure s'ha endut la victòria. 

La tercera edició ha destacat per l'animació dels Swingats de l'Ala, la Tramuntakada, els BufaTramuntana, Grallers de Llers, Art&Dance i Projecte Dansa. L'entitat Egoismo Positivo ha repetit per segon any consecutiu però aquest cop amb una convidada especial, la còmica Sara Escudero, i la marató de Donants de Sang ha estat un èxit rotund.  

Llei Transparència

© 2019 creat per Rigall i Corominas